code atas


Meci retragere Mutu

La o zi după ce naționala României a bătut-o cu 1-0 pe Finlanda Adrian Mutu și prietenii lui promit spectacol în Ardeal. Adrian Mutu FOTO Facebook.


Adrian Mutu Announces His Fight Against Retirement The First Big Name Present When The Gala Took Place

Gheorghe Hagi a dat.

. Jimmy Floyd Hasselbaink a marcat de două ori. 1 hour agoDiscursul lui Adrian Mutu înaintea meciului de retragere Adrian Mutu a intrat ultimul pe gazon pe moderul Cluj Arena în uralele celor 15000 spectatori. România a fost condusă cu 2-1 de selecționata World Stars.

5 hours agoAdrian Mutu are un weekend aglomerat la Sports Festival. Evenimentul este Live Video Online de la ora 2000. 7 hours agoCei doi golgheteri all-time ai Naționalei României - Gheorghe Hagi și Adrian Mutu joacă împreună pentru Team Romania.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu va fi evenimentul de gală ce va închide cea de-a treia ediţie Sports. Acesta a fost cel mai plăcut moment ca fotbalist Fostul internaţional Adrian Mutu a declarat duminică la Cluj că cea mai mare bucurie a sa ca fotbalist. Te încearcă sentimente aparte în momentul în care realizezi că te-ai retras.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. 1 hour agoAdi Mutu s-a arătat foarte emoționat înaintea meciului și a transmis un mesaj tuturor suporterilor din România. Campioni mondiali și europeni câștigători de Baloane sau Ghete de Aur fotbaliști-spectacol vin la meciul de retragere al lui Adrian Mutu.

A jucat la cluburi uriașe precum Inter Chelsea Juventus și Fiorentina. Cumpara bilete la Team Romania vs World Stars meciul de retragere al lui Adrian Mutu 12 iunie 2022 Cluj Arena Cluj-Napoca. Parcă ni s-a împlinitt un vis.

Il Fenomeno a invitat să-i fie alături la meciul de. Briliantul l-a mângâiat pe. 2 days agoAdrian Mutu a anunțat astăzi că meciul său de retragere se va juca pe 11 iunie 2022 pe Cluj Arena.

Adrian Mutu 43 de ani fostul internațional român și actualul antrenor al Rapidului va juca meciul oficial de retragere pe 12 iunie 2022 pe Cluj Arena. Alături de Adi pe teren vor fi prezenți fotbaliști de renume național și. Team Romania - Team World Stars s-a încheiat 3-3 articol scris de Digi Sport 12062022 2217.

4 hours agoAdrian Mutu se retrage din fotbal. Va fi un meci de nota 10 pentru numărul 10. Evenimentul va avea lac pe Cluj Arena nume legendare ale.

Meciul de retragere a lui Adrian Mutu este organizat pe 12 iunie în cadrul celei de-a treia ediții Sports Festival. Cu siguranță o să am emoții. 17 minutes agoGalerie Foto Adrian Mutu a marcat în meciul de retragere.

Cei doi golgheteri all-time ai Naționalei. Adrian Mutu a marcat în meciul de retragere. Statisticile - cel mai bun marcator al.

Azi meciul de retragere al lui Adrian Mutu Show facut de Horia Tecau si invitatii sai Meci de gala la Sports Festival. Adrian Mutu va avea meciul de retragere din cariera de jucător în cadrul SPORTS FESTIVAL 2022 pe 12 iunie. La eveniment va participa și.

A jucat la cluburi uriașe precum Inter Chelsea Juventus și Fiorentina. 8 hours agoMutu s-a retras din activitate cu 77 de meciuri jucate și 35 de goluri înscrise pentru echipa națională. Meciul de Retragere al lui Adrian Mutu are loc pe Cluj Arena în cadrul Sports Festival.

Team Romania vs World Stars meciul de retragere. Luni 06 Iunie 2022 ora 1219. Inițial partida fusese programată pentru 2020 dar.

Adrian Mutu va avea meciul de retragere din cariera de jucător în cadrul SPORTS FESTIVAL. Clujul este casa fotbalului în 12 iunie. Sâmbătă şi-a lansat autobiografia Revenirea din Infern şi duminică de la ora 1900 pe Cluj Arena va juca în meciul.

ADRIAN MUTU și GHEORGHE HAGI la SPORTS FESTIVAL. 4 hours agoMutu s-a retras din activitate cu 77 de meciuri jucate și 35 de goluri înscrise pentru echipa națională. 34 minutes agoAdrian Mutu se retragere oficial Constelație de vedete la Cluj.

Adrian Mutu meci de retragere la Cluj. Sports Festival 2022. Public Anyone on or off Facebook.

Cosmin Contra Adrian Iencsi şi Dorin Goian se află printre foştii fotbalişti români care se vor afla pe teren la partida demonstrativă organizată cu ocazia retragerii lui Adrian.


Nume Uriașe La Meciul De Retragere Al Lui Mutu Jucătorii Care Au Confirmat Participarea Eurosport


Sports Festival 2022 Meci Show De Retragere A Lui Adi Mutu Cu Bilete Puse In Vanzare Invitați De Marcă Pe Cluj Arena Ziarul Unirea


Td Xvys6jcnnkm


Zbnpma Cxhvqqm


Baeo2g Usoq9fm


6umddzp8qa E5m


Meciul De Retragere Al Lui Adrian Mutu Fotbaliști De Talie Mondială Participă La Meciul De Gală Gică Hagi Va Intra Pe Teren Evenimentul Zilei


Zbnpma Cxhvqqm


Ssafrfifbgpthm


X9j6goz0rzzlmm


Njp99f Coua Pm


K 1rcryppzl43m


Nume Mari La Meciul De Retragere Al Lui Adrian Mutu


Zbnpma Cxhvqqm


Adrian Mutu și Gheorghe Hagi Vor Fi Colegi In Meciul De Retragere Al Briliantului Anunțul Organizatorilor


Componența Celor Două Echipe La Meciul De Retragere Al Lui Adrian Mutu Super Vedetele Care Vin Pe Cluj Arena


Zbnpma Cxhvqqm


Zbnpma Cxhvqqm


4r5sat0yaeoexm

You have just read the article entitled Meci retragere Mutu. You can also bookmark this page with the URL : https://tonytecallahan.blogspot.com/2022/06/meci-retragere-mutu.html

0 Response to "Meci retragere Mutu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel